SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’A 4 YENİ PARK MÜJDESİ

ESENYURT’A 4 YENİ PARK MÜJDESİ
Bu haber 12 Haziran 2020 - 11:24 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 4 mahallede 4 yeni parkın proje çalışmalarını tamamladı. Esenyurt’a nefes aldıracak parkların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un daha yeşil bir Esenyurt vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 4 farklı mahallede 4 park projesini tamamladı. Hazırlanan projelerde Yıldız Teknik Üniversitesi’nden destek de alındı. Hazırlanan projeleri inceledikten sonra onaylayan Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, çalışmalara bir an önce başlanılması talimatını verdi.

PARKLARIN ÖZELLİKLERİ

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 2304 sokakta yapılacak olan parkta basketbol sahası, amfi, egzersiz alanı, kreş, pergolalı oturma birimleri, kameriyeler, çocuk oyun alanı, macera alanı ve bitki gösteri alanları olacak. Gökevler Mahallesi 564. Sokaktaki parkta çocuk oyun alanı, egzersiz alanı, kum havuzu ve oturma birimleri ile bitki gösteri alanları yer alacak.

Akçaburgaz Mahallesi 3035. Sokak  üzerinde yapılacak parkta çocuk oyun alanı, fitnes alanı, oturma birimleri, bitki gösterim alanları ile basketbol sahası yer alacak. Namık Kemal Mahallesi Oktay Rıfat Caddesi üzerinde yapılacak olan parkta ise çocuk oyun alanı, egzersiz alanı, oturma birimleri, kameriye ve pergolalı oturma birimleri olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER