SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT ZABITASINDAN MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMİ

ESENYURT ZABITASINDAN MASKE VE SOSYAL MESAFE DENETİMİ
Bu haber 17 Nisan 2020 - 20:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, koronavirüssalgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge çerçevesinde, ilçe genelindeki toplu kullanım alanlarında denetim yaparak, vatandaşları maske kullanımı, sosyal mesafe kuralına uymaları ve zaruri olmadıkça sokağa çıkmamaları noktasında uyardı.

EsenyurtBelediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Zabıtalar, polis ekipleriyle birlikte, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge çerçevesinde ilçede bulunan pazar yerleri, fırın, eczane, market, banka önleri ve park gibi toplu kullanım alanlarında denetim yaparak, vatandaş ve esnafı eldiven ve maske kullanımı konusunda uyardı. Salgının kontrol altına alınmasının temel kuralı olan sosyal mesafeyi koruma konusunda vatandaşlara hem sözlü olarak hem de yapılan anonslarla hatırlatmalarda bulunan ekipler, eczane, bankamatik, market önlerine “Sağlığın İçin Mesafeni Koru” yapışkanları koydu.Sokağa çıkma yasağı öncesi özellikle market ve pazarlarda denetimleri artıran ekipler, metrekareye göre müşteri almaları konusunda uyarılarda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER