SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT ZABITASINDAN ECZANELERE MASKE FİYATI DENETİMİ

ESENYURT ZABITASINDAN ECZANELERE MASKE FİYATI DENETİMİ
Bu haber 14 Mart 2020 - 13:19 'de eklendi.

Son günlerde fiyat artışı ve karaborsaya düşmesiyle gündeme gelen sağlık maskeleriyle ilgili olarakEsenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde bulunan eczanelerde denetim yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de görülmeye başlayan koronavirüs vakalarının ardından sağlık maskelerine talep arttı. Talep artışı sonrasında ise bazı fırsatçılar maskelerde fahiş zamlar yaptı. Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri ise, koronavirüs nedeniyle oluşan talepten dolayı, maske ve dezenfekte ürünlerinde fırsatçılık yapılmasını önlemek için eczanelerde fiyat etiketi denetimi yaptı. Eczaneleri tek tek gezen zabıta ekipleri, talep olan birçok ürünün fiyat etiketini ve stok durumunukontrol etti. Yapılan denetimlerde ürünlerin fiyatları geçmiş günlerle karşılaştırılarak kontrol edildi.

Yetkililer, yapılan fiyat denetimlerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER