SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT ZABITASI PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ESENYURT ZABITASI PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bu haber 31 Mart 2020 - 13:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, pazarlarda temel gıda ve temizlik maddelerinin haricinde zaruri olmayan ihtiyaçların satışının yasaklanmasının ardından, ilçe genelindeki açık ve kapalı pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın pazar yerlerinde temel gıda ve temizlik maddelerinin haricinde zaruri olmayan ihtiyaçların satışının yasaklanmasıyla ilgili yayınladığı genelge kapsamında, ilçe genelinde bulunan açık ve kapalı pazarlarda denetimlerini devam ettiriyor. Ekipler, pazar yerlerinde gerçekleştirdiği denetimler ile Esenyurtluların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyor. Pazar esnafına maske ve eldiven dağıtan ekipler, vatandaşlara ürünleri seçmeden almaları yönünde de uyarılarda bulunuyor. Ayrıca pazar yeri girişlerine kurulan el dezenfektanı stantları konusunda da vatandaşlara ve esnafa yardımcı olan ekipler, gün boyu denetimlerini sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER