SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT SOKAKLARI RAMAZAN BAYRAMI’NDA ŞENLENECEK

ESENYURT SOKAKLARI RAMAZAN BAYRAMI’NDA ŞENLENECEK
Bu haber 22 Mayıs 2020 - 12:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramını evlerinde geçirecek olan vatandaşlar için ‘Gezici Bayram Şenliği’ düzenliyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen Ramazan Bayramı’nda gezici şenlik ekibiyle sokaklarda olacak. Ekipler 24-25-26 Mayıs tarihlerinde Esenyurt’u dolaşarak sokakları şenlendirecek. Konvoy eşliğinde Esenyurt’u mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacak olan ekipler, evde kalan vatandaşların bayramı eğlenceli bir şekilde geçirmesi için çeşitli gösteriler düzenleyecek. Ramazan Bayramı’nın ilk günü başlayacak olan programda, çocuklar için maskot, Palyaço, sihirbaz ve jonglör, yetişkinler için ise canlı müzik ve halk oyunları ekibi gösterisi yer alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER