SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT, FIRTINA SONRASI YARALARINI SARIYOR

ESENYURT, FIRTINA SONRASI YARALARINI SARIYOR
Bu haber 01 Aralık 2021 - 10:17 'de eklendi.

Esenyurt’ta dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan fırtına, hayatı felç etti. Ağaçlar ve elektrik direklerinin devrildiği, evlerin dış cephelerinin ve çatılarının zarar gördüğü ilçede, 3 kişi hayatını kaybederken 19 kişi de yaralandı. İlçede yaraların sarılması için 550 personelle sahada çalışma başlatan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vefat eden kişilerin ailelerini de ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

İstanbul’da pek çok ilçede dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan lodos, hayatı felç etti. Ağaçlar ve elektrik direklerinin devrildiği, evlerin dış cephelerinin ve çatılarının zarar gördüğü Esenyurt’ta Elif Adsoy, Alaattin Çavdar ve Tacikistanlı Malokhat Rakhımova isimli 3 kişi hayatını kaybederken 19 kişi de yaralandı. Fırtınanın ardından Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 550 personel, 13 ambulans ve sağlık aracı, 12 iş makinesi ve 71 araçla yaraların sarılması için çalışma başlattı.

BAKŞAN BOZKURT: “YARALARIN EN KISA SÜREDE SARILMASI İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Acı kayıpların yaşandığı ilçede, vatandaşların yanında olmak için olay yerlerini inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vefat eden kişilerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. İlçedeki hastanelerde yatan yaralıları da ziyaret eden Başkan Bozkurt, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada: “Ekiplerimizle birlikte hasar tespiti yaparak yaraların en kısa sürede sarılması için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER