SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN KAR MESAİSİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 18 Ocak 2021 - 12:27 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekipleri ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Ekipler 43 mahallede 200 personel, 66 araç ile ilçede etkili bir şekilde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürütüyor.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede hafta sonu başlayan kar yağışından kaynaklanan olumsuzlukları en aza indirmek için 43 mahallede, 66 araç ve 200 personel ile çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zor durumda kalmaması için ilçedeki 7 bulvar, 130 cadde ve 2 bin 796 sokakta hizmet veriyor.  Etkili olan kar yağışı ile birlikte ara vermeden çalışmalarına devam eden ekipler, sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye ve emniyet gibi kurumlar ile halkın yoğun olduğu yerlerde ulaşımının aksamaması için çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin yoğun mesaisinin ardından ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklar güvenli ulaşıma uygun hale getiriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER