SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ
Bu haber 18 Ağustos 2021 - 11:47 'de eklendi.

Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Ergüven son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir akciğer tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Esenyurt Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Ergüven, belediye binası önünde yapılan cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Esenyurt Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Ergüven, akciğer tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ergüven için uzun yıllar görev yaptığı Esenyurt Belediyesi önünde Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun yanı sıra ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarının katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Ergüven’in cenazesi, tören sonrası kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları içinde getirildiği Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

“ÇOK İYİ BİR İNSANDI”

Cenaze töreninde konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Sözün bittiği an. Çok iyi bir insandı. İyi bir baba, iyi bir eş, iyi bir mühendis, iyi bir arkadaşımdı. Biz aynı okuldan da mezunuz. Ben bize bıraktığı güzellikler için kendisine teşekkür ediyorum. Allah rahmet etsin, mekânını cennet eylesin. Çocukları bize emanet. Belki babalarının yerini dolduramayız ama ağabeylik, amcalık yapmaya devam edeceğiz. Bir aile olarak bu acıyı paylaşıyoruz, herkesin başı sağ olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER