SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN VİRÜSLERLE TOPKEYÜN MÜCADELE

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN VİRÜSLERLE TOPKEYÜN MÜCADELE
Bu haber 04 Mart 2020 - 11:04 'de eklendi.

Esenyurt’ta ibadethane ve okullar virüslere karşı ilaçlanıyor

Esenyurt Belediyesi vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi amacıyla, okul ibadethane gibi ortak kullanım alanlarında hastalık yapıcı mikrop ve virüslerin yok edilmesi için ilçe genelinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, son günlerde salgın ve bulaşıcı hastalıkların yayılması nedeniyle ilçe genelindeki okul ve ibadethanelerde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını artırdı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarında ibadethaneler ve okullarda; tuvaletler, lavabolar, spor salonları, konferans salonları, ve yönetim odalarına kadar her bölge dezenfekte ediliyor. Salgın ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasında büyük etkisi olan ortak alanlar, mikroplardan virüslere, böceklerden haşerelere kadar insan sağlığına zararlı her türlü unsura karşı ilaçlanarak temizleniyor. Yetkililer, ilçe genelinde ibadethane ve okullarda yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini aktardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER