SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ EVDE KİŞİSEL BAKIM VE KUAFÖRLÜK HİZMETİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ EVDE KİŞİSEL BAKIM VE KUAFÖRLÜK HİZMETİ
Bu haber 09 Eylül 2020 - 13:24 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşlara yönelik verdiği ücretsiz evde kişisel bakım ve kuaförlük hizmetine devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, ilçede yaşayan engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik verdiği ücretsiz Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmetini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, hizmet kapsamında bakıma ihtiyacı olan Esenyurtluların evlerine giderek kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor. Vatandaşın yaşam kalitesini artırıp ailelerine destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefleyen belediye, ücretsiz kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti ile saç kesimi, saç yıkama, saç ve sakal tıraşı ile kişisel bakım hizmetlerini profesyonel ekipler eşliğinde gerçekleştiriyor.

Evde kişisel bakım ve kuaförlük hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezine başvurabilir veya 444 0 411 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu alabilirler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER