SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART HEDİYESİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART HEDİYESİ
Bu haber 16 Mart 2021 - 12:02 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, Güçlü Kadınlar Kooperatifi’nin ürettiği ürünlerden hediye etti.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, Sağlık İşleri Müdürü Günnur Yıldırım ile birlikte ilçedeki hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyarette sağlık çalışanlarına, Esenyurt Belediyesi Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde üretim yapan Güçlü Kadınlar Kooperatifi’nin ürettiği şal ve çanta gibi el emeği ürünlerden hediye edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER