SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ
Bu haber 30 Haziran 2020 - 11:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, gelişen teknoloji karşısında bilgi güvenliğinin azaldığı son dönemde, personele yönelik siber güvenlik tehditleriyle ilgili farkındalık eğitimi düzenlendi.

Esenyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, bilgi güvenliği açısından farkındalık eğitimlerine devam ediyor. Müdürlük, gelişen teknolojiyle birlikte bilgisayar ortamında saklanan bilgiler ile verilerin güvenliğinin sağlanması ve belediye personelinin bilinçlendirilmesi amacıyla Esenyurt Belediyesi toplantı salonunda, personele yönelik siber güvenlik eğitimi düzenledi. Dr. Nafiz Ünlü’nün verdiği eğitimde, bilgisayar ortamında saklanan bilgilerin ve verilerin güvenliğinin sağlanması ve belediye personelinin bilinçlendirilmesi amacıyla bilgi güvenliğinin önemi, e-posta ve mesajlaşma güvenliği gibi konular anlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER