SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL ÇOCUKLARA ADAPTASYON EĞİTİMİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL ÇOCUKLARA ADAPTASYON EĞİTİMİ
Bu haber 24 Haziran 2020 - 11:38 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocuklar ve ailelerinin, Pandemi sonrasında sosyal hayata kontrollü bir şekilde adaptasyon sağlayabilmeleri için anne-çocuk eğitimleri düzenlemeye başladı.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, özel çocukların sosyal hayata kazandırılması için çalışmalarına devam ediyor. Merkez, kontrollü sosyal hayata geçişle birlikte ilçede yaşayan özel çocukların hayata yeniden adaptasyonu için anne-çocuk eğitimi başlattı. Özel çocukları evde kaldıkları Pandemi sürecinde yeniden hayata entegre etmek için düzenlenen eğitimde, belediye bünyesindeki uzman psikologlar, ailelerin pandemi sürecinde yaşadığı zorluklarla ilgili görüşmeler de yaptı. Her hafta düzenli olarak devam edecek eğitimlerde, özel çocukların kontrollü bir şekilde sosyal hayata alışması için çeşitli etkinlikler de yer alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER