SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL
Bu haber 07 Kasım 2019 - 7:01 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi,  Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemili çocuklar ve aileleri için farkındalık ve moral etkinliği düzenledi.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) işbirliğiyle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Esenyurt Nikah Sarayı’nda,ilçede yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri için yapılan moral etkinliğine,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Halis Şimşek ve LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön katıldı. Lösemili çocukların eğlenceli bir gün geçirmesi için gerçekleştirilen programda, palyaço gösterileri yapıldı, oyunlar oynandı. Çocuklara çeşitli hediyeler verilirken Başkan Bozkurt ve çocuklar günün anısına LÖSEV pastası kesti.

‘Lösemiyle birlikte mücadele etmeliyiz’

Etkinlikte maskesini takarak lösemi için farkındalık konuşması yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Adı büyük, zor bir hastalık ama doktorlarımızın söylediğine göre tedavide başarı oranı çok yüksek. Ama tedaviyi ne kadar nitelikli yaparsak o kadar faydalı. Bu durum, toplumsal olarak birbirimizin elinden tutmak için de bir fırsat. Lösemiyle savaşmak lazım. Korkmayalım, buradayız beraberiz hep beraber mücadele edelim. Sorunlar olabilir ama birbirimizin elini bırakmaktan vazgeçmez ve birbirimizin acısını yüreğimizde hissedersek acılarımız, zorluklarımız tabi ki azalacak ve her şeyle mücadele etmek daha da kolaylaşacaktır” dedi. Esenyurt’ta  bir hastane açma planları olduğunu belirten Başkan Bozkurt “Eğer böyle bir şeyi başarabilirsek bu onur bize bir ömür boyu yeter.Ben LÖSEV’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün miniklerimize de güzel, sağlıklı bir ömür diliyorum” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER