SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN LİSELİ ADAYLARA TERCİH DESTEĞİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN LİSELİ ADAYLARA TERCİH DESTEĞİ
Bu haber 28 Temmuz 2020 - 11:30 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, LGS sınavına giren öğrencilere uzman eğitmenler aracılığıyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Esenyurt Belediyesi, lise öğrenci adaylarının kendileri için en iyi liseyi seçebilmelerine yardımcı olmak amacıyla tercih danışmanlık hizmeti veriyor. Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen tercih günlerinde, öğrenciler Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ardından yapacakları tercihlerde daha doğru seçim yapmaları konusunda bilgilendiriliyor. Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde verilen ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle uzman eğitmenler, öğrencilere tercihleri konusunda yardımcı oluyor. Öğrenciler, tercih danışma günlerine velileriyle birlikte ilgi gösterirken, Esenyurt Belediyesi de öğrencileri bu süreçte yalnız bırakmayarak destekliyor.

Yetkililer Tercih Danışmanlık Merkezi’nin 29 Temmuz tarihine kadar hizmet vereceğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER