SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERLERİNE ‘SAĞLIĞIN İÇİN MESAFENİ KORU’ STİCKERLARI

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN İŞ YERLERİNE ‘SAĞLIĞIN İÇİN MESAFENİ KORU’ STİCKERLARI
Bu haber 28 Mart 2020 - 13:21 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında banka, market ve pazarlarda yerlere sosyal mesafeyi korumayı hatırlanan yapışkanlar yapıştırıldı.

Zabıta ekipleri ilk olarak kapalı pazar yerlerinde denetimlerde bulundu. Son yayınlanan genelgelerle ilgili denetimlerde bulunan zabıta ekipleri, pazarcılara hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıların ardından müşterilerin pazar tezgahlarıyla aralarına koyması gereken mesafeyi belirtmek için yerlere yapışkanlar konuldu.

BANKA VE MARKETLERE DE DENETİM

Ekipler ardından banka ve marketlere giderek uygulama hakkında bilgi verdi. Marketlerde kasa ile kasap reyonları önüne etiketler koyuldu. Görevlilere uyarılar yapılarak vatandaşları yönlendirmesi istendi.

Uygulama kapsamında bankaların girişi ile ATM önlerine de yapışkan  konuldu. Banka görevlilerine bilgi veren zabıta ekipleri son genelgelerle ilgili talimatları aktardı. Vatandaşlara da sosyal mesafeyi korumaları için uyarılarda bulunan zabıtanın çalışmaları aralıksız devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER