SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 8 BİN HİJYEN KOLİSİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 8 BİN HİJYEN KOLİSİ
Bu haber 12 Mart 2021 - 15:08 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) iş birliğiyle 8 bin koli hijyen malzemesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Özellikle pandemi sürecinde sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında gıda kolisi, süt, patates ve soğan gibi ürünler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Esenyurt Belediyesi, bu kez temizlik ürünleri konusunda çalışma başlattı. Dış İlişkiler Müdürlüğü ile UNHCR’nin yaptığı iş birliği sonrası dar gelirli aileler için 8 bin koli hijyen malzemesi temin edildi. İçinde sabun, havlu, diş macunu, diş fırçası, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu ve şampuan gibi temizlik ürünlerinin yer aldığı malzemeler dağıtılmaya başlandı.

YARDIMLAR İHTİYAÇ DURUMUNA GÖRE DAĞITILIYOR
Gelen yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığını söyleyen Dış İlişkiler Müdürü Metin Karakoç, “Vatandaşların ihtiyaç durumuna göre özellikle; yetim, dul, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza bu ürünleri periyodik bir sıraya göre dağıtıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER