SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN HAYVANSEVER ANNELERE SÜPRİZ KUTLAMA

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN HAYVANSEVER ANNELERE SÜPRİZ KUTLAMA
Bu haber 08 Mayıs 2021 - 16:37 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, hayvansever kadınların anneler gününü çiçek ve hayvan maması vererek kutladı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü olarak kutlanan anneler günü, Koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldi. Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları ile ilgili çalışma yapan ve bulundukları yerlerde sokak hayvanlarını koruyan kadınların evlerine gitti. Ekipler, hayvansever kadınların anneler gününü çiçek ve hayvan maması vererek kutladı. Anneler gününde unutulmadıklarını ifade eden Ayşe Giyici, “Çok güzel bir duygu, bu çalışmayı yapan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ayşe Erik ise, “Esenyurt Belediyesi hayvanlarımıza çok hizmet veriyor. Çok memnunum teşekkür ediyorum. Annelerinizi üzmeyin, onlar çok değerli. Böyle bir günde hatırlanmak çok güzel” dedi.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri görevlisi Muhammet Yolcu ise “Hem çiçeklerimiz ile hem de hediyelerimiz ile onların yanında oluyoruz. Bütün annelerin, anneler gününü kutluyoruz” şekline konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER