SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE ONLİNE EĞİTİM DESTEĞİ

ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE ONLİNE EĞİTİM DESTEĞİ
Bu haber 21 Mart 2020 - 13:41 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs sebebiyle faaliyetlerine ara verilen üniversite ve lise hazırlık kurslarını, uzaktan eğitim yöntemiyle vermeye başladı. Online olarak yapılan eğitimin ilk dersini başlatan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, öğrencilere bu süreci verimli bir şekilde değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın koronavirüs salgını nedeniyle yayınladığı genelge kapsamında eğitim faaliyetlerine ara verilen Esenyurt Belediyesi üniversite ve lise hazırlık kurslarındaki öğrenciler için uzaktan eğitim dersleri başladı. Online olarak yapılan eğitimin ilk dersini başlatan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, gençlere zamanlarını verimli değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, “Lütfen derslerinizi ihmal etmeyin, buradaki en büyük risk derslerinizi ihmal etmek. Ne kadar donanımlı, ne kadar bilgili ve ahlaklı olursanız sizin içinde bizim içinde ülkemiz için de o kadar önemli. O yüzden bu çalışmalara devam edeceğiz. Lütfen bu süreyi iyi değerlendirin” dedi.

“SİZİN GELECEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Riske girmeden eğitimlere devam edilebilmesi için online eğitime geçtiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bizim bahanelere ihtiyacımız yok, koşullar ne olursa olsun dikkatli bir şekilde sağlığımıza özen göstererek riske girmeden sorumluluklarımızı yerine getirmemiz lazım. Sizin geleceğiniz bizim için çok önemli. O yüzden bu çalışmalara devam edeceğiz. Burada amacımız riske girmeden sizin eğitiminizi devam ettirmek. Dolayısıyla risk azalana kadar böyle olacak. Çok değerlisiniz zamanınız çok değerli bu yüzden dikkatli kullanıp özenle çalışmanız lazım. Sizden ricam ne yaparsanız yapın zamanınızı boşa kullanmayın. Ben hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

İNTERAKTİF DERS ORTAMIYLA 24 SAAT ERİŞİLEBİLİR EĞİTİM İMKANI

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği interaktif ders ortamı sağlayan online eğitim sistemi, 24 saat erişilebilir olacak. Verilen şifrelerle sisteme giriş yapacak olan öğrenciler, canlı olarak soru sorabilecek ve cevaplarını anlık olarak alabilecekler. Sistemde canlı soruların yanı sıra, deneme soruları, hazırlanan ders videoları ve dokümanlar yer alacak. Haftanın 5 günü devam edecek olan derslerde sistem üzerinden yoklama da yapılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER