SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN PTT ÖNÜNDE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

ESENYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN PTT ÖNÜNDE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ
Bu haber 08 Nisan 2020 - 13:11 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri bugün başlayan emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri nedeniyle PTT önlerinde sosyal mesafe önlemleri aldı.

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini koronavirüs tedbirleri kapsamında erken alması nedeniyle Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri de PTT önünde oluşabilecek yoğunluğa karşı önlemler aldı.

ANONSLAR YAPILDI

Ekipler, PTT önüne gelen vatandaşların Koronavirüs önlemlerine uyması için vatandaşları uyardı. Zabıta araçlarından sosyal mesafeye uyulması anonsları yapıldı. Vatandaşlar gruplar halinde PTT’ye alındı. Emekli maaşını 20, 21, 22 Nisan’da alanlar 8 Nisan, 23, 24 Nisan’da alanlar 9 Nisan, 25, 26 Nisan’da alanlar ise 10 Nisan’da ikramiyelerini alacak.Yoğunluğun önüne geçilmesi için zabıta ekiplerinin çalışmaları ödemeler boyunca devam edecek.

SOSYAL MESAFE UYARISI

Vatandaşların sağlığını korumak amacıyla alanda önlemlere uyulmasını sağlayan Esenyurt Belediyesi zabıta memurlarından Kerim Bayram, “Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar yoğun olarak gelmeye başladı. Esenyurt Belediyesi zabıtası olarak vatandaşlara sosyal mesafeyi koruma kuralına uyma konusunda ikazlarda bulunuyoruz. Gerekirse anonslu çalışmalarımız devam ediyor. 10 kişilik gruplar halinde kadın ve erkek olarak içeri alıyorlar. Emniyet güçleri olarak çalışanlarımız burada vatandaşların sağlığı için devam etmekte. Yerlerde stickerlarımız mevcut” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER