SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN PAZARLARDA MASKE VE YAŞ DENETİMİ

ESENYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN PAZARLARDA MASKE VE YAŞ DENETİMİ
Bu haber 04 Nisan 2020 - 13:41 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri Koronavirüs salgını nedeniyle dün alınan kararlarla ilgili denetim yaptı. Pazarlarda maske ve eldiven denetimi yapan zabıta ekipleri maskesi olmayanlara maske dağıttı. Ayrıca 20 yaşın altında olduğu anlaşılan 2 kişi de Pazar alanından çıkarıldı.

MASKE VE ELDİVEN DENETİMİ

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri Koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün alınan yeni kararlarla ilgili denetimler başladı. Pazar alanlarına giden zabıta ekipleri Pazar esnaflarına maske ve eldiven takmalarıyla ilgili uyarılar yaptı. Pazar esnafının yeni kurallara uyduğu görülürken ayrıca sebze ve meyvelerin vatandaşlardan tarafından seçilerek alınmasını önlemek için uyarı levhaları koyuldu.

20 YAŞ ALTINDA OLANLAR EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Pazar giriş ve çıkışlarını da tek kapıya düşüren zabıta ekipleri girişlerde maske ve yaş denetimi yaptı. Maskesi olmadan pazara gelenleri bilgilendiren ekipler maske dağıtımı yaptı. 65 yaş üstünün alınmadığı Pazarda bulunan 20 yaş altı 2 kişi ise Pazar alanından çıkarılarak evine gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER