SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ, YOLLARI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ, YOLLARI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 11:44 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi ilçe genelinde yolları yenilemeye devam ediyor. Süleymaniye Mahallesi 774 ve 775. Sokak’ın yolları, gerekli alt yapı çalışmalarının ardından yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Esenyurt’taki bozuk yolları yenilemeye devam ediyor.  Süleymaniye Mahallesi 774 ve 775. Sokak’ta elektrik ve su alt yapısı ile ilgili sorunlar yaşanıyordu. Fen İşleri Müdürlüğünün kurumlar ile yaptığı görüşmelerin ardından 774 ve 775. Sokak’taki alt yapı işlemleri tamamlandı. Ekipler, söz konusu sokaklarda yapılan hazırlık işleminin ardından yolu yeni asfalt ile kapladı. 774 ve 775. Sokak’ta elektrik kesintisinin sık sık meydana geldiğini, her iki sokakta da geçmişte alt yapı çalışmalarının tamamlanmadan asfalt yapıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Ali Rıza Çınar, sorunu çözdükleri için Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti. Muhtar Çınar, “Mahallemde 104 adet sokak var, en kısa olmasına rağmen en sorunlu sokaklar bunlardı. Buradaki hizmetimiz tamamen belediyenin hizmeti. Diğer kurumların yanlışını düzeltti” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER