SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ, YAŞLI VE HASTALARIN AYAĞINA GİTTİ

ESENYURT BELEDİYESİ, YAŞLI VE HASTALARIN AYAĞINA GİTTİ
Bu haber 23 Mart 2020 - 11:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı ve hastalara evde sağlık hizmeti sundu.

DOKTOR AYAĞINA GİTTİ

Esenyurt Belediyesi doktor, hemşire ve sağlık görevlileri 65 yaş ve üstünde olanlar için getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evden çıkamayanların yardımına koştu. Ekipler hastaların ayağına giderek muayene yaptı. Evde bulunan diğer aile bireyleri de sağlık taramasından geçirildi. Koronavirüs salgını nedeniyle bilgilendirme yapılarak hazırlanan broşürler dağıtıldı. Sabah erken saatlerde harekete geçen ekipler ilçede yaşayan yaşlı ve hastaların yardımına gitti. Yapılan muayenelerde hastaların genel sağlık durumlarının iyi olduğu anlaşıldı. Hastalara ve yakınlarına evde kalma uyarıları yapıldı. Sağlık görevlileri, aile bireylerine ihtiyaç halinde kendilerine ulaşmasını istedi. Evde sağlık hizmeti alan vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi.

PARKLARDA DA ATEŞ ÖLÇÜLDÜ

Sağlık ekipleri evde sağlık hizmetlerini sunduktan sonra park ve bahçelerde dolaşarak vatandaşları bilgilendirdi. Parklarda oturan bazı kişilerin ateşi ölçüldü. Vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı yapan ekiplerin bilinçlendirme çalışması devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER