SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ, SPOR PARKI’NI YENİLEDİ

ESENYURT BELEDİYESİ, SPOR PARKI’NI YENİLEDİ
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 11:35 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, normalleşme sürecinde vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için Spor Parkı’ndaki sahaları yeniledi. Mevcut sahaların zeminini düzelterek yenileyen ekipler, çocukların oyun alanlarına da yeni nesil oyun grupları ekledi.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan Spor Parkı’nda sahaların bakımını yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor. Ekipler, parkta bulunan 8 sahanın tellerini, Basketbol Sahası, Tenis Sahası ve Serbest Çalışma Sahası’nın zeminini yeniledi. Esenyurt Belediyesi, sporseverlerin beğenisini toplayan çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

ÇOCUKLARA YENİ NESİL OYUN ALANLARI

Esenyurt Belediyesi, Spor Parkı’na çocukların hem eğlenip hem de fiziksel becerilerini artırması için yeni nesil ‘İpli Piramit Tırmanma’ oyun grubunu ekledi. “Amacımız yeşil alanları artırmak ve mevcut parklarımızın yenilemesini yapmak” diyen Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç, “Sahaların zeminini düzelterek yeniden boyasını yaptık, çocuklarımızın motor becerilerini geliştirecek yeni nesil oyun grubunun kurulumunu yaptık” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER