SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
Bu haber 19 Nisan 2020 - 13:25 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında aldığı sokağa çıkma yasağı sonrası, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı ikinci sokağa çıkma yasağı sonrası, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Esenyurtgenelinde cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ediyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokakta yaşayan hayvan dostlarını unutmayan ekipler,besleme noktalarına düzenli olarak mama ve su dağıtımı da yapıyor.

CADDE VE SOKAKLAR TAZYİKLİ SUYLA YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıylamücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Sokağa çıkma yasağı sonrası tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdüren müdürlük, tedbirler kapsamında ilçedeki cadde, sokak ve halkın yoğun kullandığı alanları tazyikli suyla yıkayarak dezenfekte ediyor. Rutin olarak yapılan kent temizliğinin yanı sıra dünya genelinde tehdit oluşturan Koronavirüs’e karşı çalışmalarını yürüten ekipler, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini de mobil araçlarla dezenfekte ederek mikroplardan arındırıyor.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokakta yaşayan hayvanların aç kalmasını önlemek için çalışmalara devam eden ekipler, ilçe genelindeki besleme noktalarına mama ve su bırakıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER