SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ TEMİZLEYEREK DEZENFEKTE EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ İBADETHANELERİ TEMİZLEYEREK DEZENFEKTE EDİYOR
Bu haber 12 Şubat 2021 - 11:43 'de eklendi.

Vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Cuma namazı öncesi ilçe genelindeki ibadethaneleri dip köşe temizleyerek, dezenfekte ediyor.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethaneleri de dip köşe temizleyerek dezenfekte ediyor. Vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, program dahilinde camilere giderek halıları yıkıyor; cam, kapı, ayakkabılık ve diğer sosyal alanların da temizliğini yapıyor. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs önlemleri kapsamında temizlenen ibadethaneleri dezenfekte ediyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER