SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETİNE DEVAM EDİYOR
Bu haber 15 Nisan 2020 - 13:22 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, yatağa bağımlı ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için sürdürdüğü ücretsiz ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmetini, Koronavirüs salgınına yönelik gerekli tedbirleri alarak aralıksız sürdürüyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıran ücretsiz Hasta Nakil Ambulansı hizmetine aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Hasta Nakil Ambulansı birimi, kendi imkanları ile hastaneye gidemeyen yatağa bağımlı, yürüme zorluğu çeken hastalar için sürdürdüğü hasta nakil hizmetini koronavirüs’e karşı gerekli tedbirleri alarak gerçekleştiriyor. Yaz-kış 7 gün 24 saat hizmet veren birim, hastane randevusu ve emar, tomografi gibi tüm tedavi işlemleri, diyaliz işlemleri gibi yatağa bağımlı ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşları evinden alarak, hasta nakil ambulansları ve mobil sağlık araçlarıyla İstanbul içi ve Gebze bölgesindeki hastanelere naklini gerçekleştiriyor. Hastanede tedavileri tamamlanan ve taburcu olan hastaların ise hastanelerden alınarak evlerine ulaşımı sağlanıyor.

HİZMETTEN FAYDALANMAK İSTEYENLER 1 GÜN ÖNCEDEN RANDEVU ALMALI

Hasta nakil hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin en az 1 gün önceden randevu almaları gerekiyor. Ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için yoğunluk olmaması durumunda gün içerisinde talep edilen randevulara da dönüş yapıyor. Vatandaşlar randevularını, belediyenin 444 0 411 nolu çağrı merkezini arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlanıp kolaylıkla alabiliyorlar. Ayrıca hasta nakil hizmetlerinden faydalanabilmek için hastaların hastaneden randevu almış olmaları ve tedavi işlemlerinin tamamlanıp taburcu olmaları gerekiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER