SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ HARAMİDERE’NİN ÖLÇÜMLERİNİ TAMAMLADI

ESENYURT BELEDİYESİ HARAMİDERE’NİN ÖLÇÜMLERİNİ TAMAMLADI
Bu haber 30 Haziran 2020 - 12:02 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Haramidere’de ölçüm planlama çalışmalarını tamamladı. İSKİ işbirliği ile oluşturulan proje ile sel baskınlarına karşı dere yatağında genişletme çalışmaları yapılacak.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Haramidere’de ölçüm planlama çalışmalarını tamamladı. Haramidere ve çevresinde genişlik ve derinlik ölçümlerini yapan ekipler, ıslah çalışmaları için rapor hazırladı. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, ölçümler doğrultusunda, hazırlanan projeyi uygulamaya geçirecek.

Ekipler, ıslah çalışmalarının yanı sıra, sel baskınının yaşandığı mahallelerde tahliye, temizlik çalışmalarını tamamlayarak, sel sonrası zarar gören yollarda onarım çalışmalarına devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER