SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR

ESENYURT BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
Bu haber 19 Nisan 2021 - 11:13 'de eklendi.

Halk sağlığı için ilçedeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ediyor.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ilçede yaşayabilmesi için rutin temizlik işlemlerine devam ediyor. İlçedeki cadde, sokak ve halkın yoğun kullandığı alanları tazyikli suyla yıkayan ekipler, mobil araçlarla süpürme işlemini de gerçekleştiriyor. Rutin olarak yapılan kent temizliğinin yanı sıra dünya genelinde tehdit oluşturan Koronavirüs’e karşı çalışmalarını yürüten ekipler, tüm çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ederek, mikroplardan arındırıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER