SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ HALK OYUNLARI KURSUNUN KAYITLARI BAŞLADI

ESENYURT BELEDİYESİ HALK OYUNLARI KURSUNUN KAYITLARI BAŞLADI
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 11:39 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, yöresel kültürün mihenk taşlarından olan halk oyunlarının her kesime ulaşması amacıyla düzenlediği Halk Oyunları kurslarının kayıt dönemi başladı. 8-14 yaş aralığındaki çocuklara Kafkas yöresine ait oyunların öğretileceği kursun başvuruları 14 Temmuz’a kadar devam edecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün ilçede yaşayan 8-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlediği Halk Oyunları kursunun kayıtları başladı. Kültürel değerlerin yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla başlatılan kursta Kafkas yöresine ait çeşitli oyunlar öğretilecek. Esenyurtlu çocuklar, 14 Temmuz Çarşamba gününe kadar Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne gelerek kursa başvuru yapabilecek. Halk oyunları kursuyla ilgili detaylı bilgiye 0212 699 64 36 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER