SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

ESENYURT BELEDİYESİ GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bu haber 20 Şubat 2021 - 14:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, 11. sınıf öğrencileri için vereceği Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi(TYT) hazırlık kurslarının başvuruları alınmaya başlandı. Öğrenciler, kurslara 26 Şubat tarihine kadar Sürekli Eğitim Merkezi’nden kayıt yaptırabilecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Esenyurt’ta bir ilki gerçekleştirerek 11. sınıf öğrencilerine Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (TYT) hazırlık kursu verecek. Üniversiteye hazırlıkta önemli bir basamak olan kursların kayıtları alınmaya başlandı. Öğrenciler, 26 Şubat tarihine kadar Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne giderek kurslara kayıt yaptırabilecek. TYT ve AYT kurslarına kayıt yaptıran öğrenciler, 12. sınıflar için verilen üniversite hazırlık kurslarına da devam edebilecek.

DERSLER SOSYAL MESAFE KURALINA UYGUN OLARAK YAPILACAK

Sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılacak olan derslerde, öğrencilere eğitim materyalleri desteği sağlanacak. TYT ve AYT kurslarında verilecek temel eğitimin yanı sıra deneme sınavları da yapılacak. Öğrenciler, kurslarla ilgili detaylı bilgiye,Sürekli Eğitim Merkezi’nin 0212 699 64 36 numaralı telefonunuarayarak ulaşabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER