SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, PAZAR YERLERİNDE EL DEZENFEKTANI DAĞITTI

ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, PAZAR YERLERİNDE EL DEZENFEKTANI DAĞITTI
Bu haber 22 Mayıs 2020 - 12:14 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara el temizleme jeli dağıttı. İlçe genelinde toplu olarak bulunan yerleri de dezenfekte eden ekipler sokaklarda yıkama çalışması başlattı.

VATANDAŞLARA EL DEZENFEKTANI DAĞITILDI

Esenyurt Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe genelinde başlattığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, ilçe genelindeki açık ve kapalı pazarlarda el temizleme jeli dağıttı. Pazar girişlerinde sosyal mesafenin korunmasına yönelik gerekli önlemleri alan ekipler, pazar esnafına ve bayram alışverişine gelen vatandaşlara dezenfektan vererek bilgilendirmelerde bulundu.

VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI ALANLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelindeki eczane, kuaför, dolmuş ve İETT durakları, bankamatikler, bina girişleri, cadde ve sokaklarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yeri dezenfekte etti.

SOKAKLAR YIKANDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyse, ilçede bulunan cadde ve sokakları temizleyerek bayrama hazır hale getirdi. Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan tüm cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması yürüten ekipler, mobil temizlik cihazlarıyla sokak ve caddelerde dolaşarak yerleri tazyikli suyla yıkadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER