SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ BULGARİSTAN SEÇİMLERİ İÇİN GÖREV BAŞINDA

ESENYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ BULGARİSTAN SEÇİMLERİ İÇİN GÖREV BAŞINDA
Bu haber 04 Nisan 2021 - 14:16 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Bulgaristan’da yapılan genel seçimlerde Esenyurt’ta oy kullanacak vatandaşlar için ulaşım, ambulans, sağlık personeli, yemek ve İBB aracılığıyla Mobil Büfe desteği sağladı.

Bulgaristan’da yapılan genel seçimlerde, Esenyurt’ta oy kullanacak çifte vatandaşlar için Esenyurt Nüzhet Usta Bilgincan İlköğretim Okulu’nda sandıklar kuruldu. 7 bine yakın çifte vatandaşın oy kullanacağı seçimlerde, Esenyurt Belediyesi ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren alanda hazır bulundu. Ekipler, vatandaşların oy kullanabilmesini sağlamak için Örnek Mahallesi’nde bulunan Balkan Derneği önünden sandıkların kurulduğu okula gün boyu ulaşım sağlayacak. Sandık görevlilerinin yemek ihtiyacı da belediye tarafından karşılanırken, alanda bulunan İBB Mobil Büfe ise vatandaşlara çay, kahve ve sıcak çorba ikram ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için okul bahçesinde Esenyurt Belediyesi sağlık personelleri ve Hasta Nakil Ambulansı da hazır bekliyor.

“UMARIM BULGARİSTAN’DA ÜLKESİNİ SEVEN, BARIŞ YANLISI BİR İKTİDAR KURULUR”

Esenyurt Belediye Başkan YardımcısıVeysel Bal, Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seyhan Kahraman ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ile birlikte oy kullanmaya gelen vatandaşları ve sandık görevlilerini ziyaret etti.Bulgaristan genel seçimlerinin barış, huzur getirmesi temennisinde bulunan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, “Bulgaristan’da yapılan genel seçimler için Esenyurt’ta yaşayan Türk kardeşlerimiz oylarını kullandılar. Bizler meclis üyelerimiz ve ilçe başkanımızla birlikte oy kullanan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Umarım bu süreçte Bulgaristan’da ülkesini seven, ekonomiye katkı sunan, barış yanlısı bir iktidar kurulur. Seçimlerin hem Bulgaristan için hem de Türkiyemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER