SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

ESENYURT BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
Bu haber 25 Nisan 2024 - 11:06 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarını yalnız bırakmıyor. Belediye, ihtiyaç duydukları özel beslenme ürünlerini pahalı olması nedeniyle almakta zorlanan çölyak hastalarına glütensiz gıda kolisi yardımında bulunuyor. İçeriğinde glüten bulunmayan un, makarna, erişte, bulgur, şehriye, kraker ve kurabiye gibi besinlerin yer aldığı gıda kolileri, ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılıyor. Belediye çalışanları gelen talepler doğrultusunda yardımların tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.

 “Yardımlarımız Hız Kesmeden Devam Edecek”

Yürüttükleri planlı çalışmalar ile çölyak hastalarının yanında olacaklarını ifade eden Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Murat Yıldırım; “İlk olarak ihtiyaç sahibi çölyak hastası vatandaşları tespit ederek mağduriyet durumlarını belirliyoruz. Sağlıklı yaşayabilmeleri için neye ihtiyaçları varsa o doğrultuda çalışmalarımızı yapıp evlerine kadar yardım paketlerimizi ulaştırıyoruz. Devam eden çalışmalarımızla çölyak hastası komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER