SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İLE PROTOKOL İMZALADI

ESENYURT BELEDİYESİ ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İLE PROTOKOL İMZALADI
Bu haber 29 Ağustos 2022 - 11:46 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, akademik alandaki çalışmaları desteklemek ve eğitim alanında gerçekleşecek olan projelere ortak olmak amacıyla Ardahan Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Faydalı işler yapacağımıza inanıyor, bu protokolün hem ilçemize hem de üniversiteye değer katmasını diliyorum” dedi.

Eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Esenyurt Belediyesi, Ardahan Üniversitesi ile eğitimde iş birliği sağladı. Ağustos ayı belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edilen karar sonrası Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ile beş yıl sürecek “Ortak Hizmet Protokolü” imzaladı. Ardahan Üniversitesi’ne eğitim kaynağı konusunda destek olan Esenyurt Belediyesi; lisansüstü eğitim, mesleki-teknik bilgilendirme ve uzaktan eğitim gibi alanlarda üniversite iş birliğiyle çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek. Protokol kapsamında, özellikle Ardahan’da tarım ve hayvancılıkla ilgili ortak akademik projeler yürütülecek. İmzalanan protokolün olumlu sonuçlar doğuracağını söyleyen Başkan Bozkurt, “Faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Protokolün ilçemize ve Ardahan Üniversitesi’ne değer katması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yapılan iş birliğinin gençlere önemli fırsatlar sunacağını belirten Rektör Mehmet Biber, akademik projeleri destekleyeceklerini söyleyerek, Başkan Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER