SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ, 500 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLMESİNİ SAĞLADI

ESENYURT BELEDİYESİ, 500 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLMESİNİ SAĞLADI
Bu haber 16 Kasım 2020 - 13:20 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) pandemi koşullarında faaliyetlerine devam ederek işsizliğe çare olmaya devam ediyor. Sektöründe öncü firmalardan biri olan KOROZO firmasına 500 kişilik istihdam sağlamak için firma yetkilileri ile iş arayanlar Nene Hatun Kültür Merkezi’nde buluştu. Pandemi koşulları nedeniyle kişiye özel kalem, su ve dezenfektan dağıtıldı. Firmanın tanıtımı yapıldıktan sonra mülakatlara geçildi. Mülakatlar sonrası şartları uyan 500 kişi istihdam edildi.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

500 kişilik işçi alım öncesi konuşan KOROZO İnsan Kaynakları Direktörü Aziz Şahin, “Buraya gelmeden önce aklımızda soru işaretleri vardı ama buraya geldikten sonra her şey netleşti. Bu uygulamadan çok memnun kaldık. Bu tür bir sosyal belediyeciliğe öncülük eden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

ESBİM Müdürü Murat Boduroğlu ise “İş ve işçi arayan herkesi ESBİM’e bekliyoruz. Umudun şehri Esenyurt’ta sayın Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un öncülüğünde işsizliğe çözüm olacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER