SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. AHMET ÖZER : BİZ SEÇİM ÖNCESİ VERDİĞİMİZ ‘KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ’ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. AHMET ÖZER : BİZ SEÇİM ÖNCESİ VERDİĞİMİZ ‘KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ’ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
Bu haber 05 Nisan 2024 - 8:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kamuoyunda yer alan işten çıkarma haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sürecinde belediyeye ihtiyaç dışı alımların yapıldığını söyleyen Başkan Özer, bu alımların 31 Mart tarihinden sonra da devam ettiğini belirtti. Başkan Özer, “Biz seçim öncesi verdiğimiz ‘kimsenin ekmeği ile oynamayacağız’ sözümüzün arkasındayız. Ancak bu kasıtlı durum kesinlikle bu kapsam içinde değildir” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer şunları ekledi:

Seçim sürecindeki başarı ivmemiz görüldükten sonra eski belediye başkanı tarafından halkçı belediyecilik anlayışımıza aykırı bir şekilde hızla ihtiyaç dışı işe alımlar başlatılmıştır. Öyle ki bu etik ve işe uygun olmayan alımlar seçim sonuçlarının belli olduğu 31 Mart’tan sonra da devam etmiştir.

Değerli Esenyurt halkı;

Biz seçim öncesi verdiğimiz, “kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” sözümüzün arkasındayız. Ancak bu kasıtlı durum kesinlikle bu kapsam içinde değildir. Bilinmelidir ki bu girişim iyi niyetten uzaktır, boş bir kasa ile devraldığımız belediyemize ve Esenyurt’umuza zarar vermektedir.  Kasıtlı bir anlayışla yapılan işe alımlar, yeni yönetimi zora sokmak için atılmış bir adımdır. Dolayısıyla usûl ve esasa uygun olmayan bir anlayışla işe alınanların iş akdi hukuka uygun olarak feshedilmek zorunda kalınmıştır. Ancak belirtmek isteriz ki ihtiyaç olduğu takdirde belediye başkanlığımızca yeni alımlar yapılacaktır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER