SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT, YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT, YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 12:49 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü kazandı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, dün akşam düzenlenen, Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Bozkurt, ödülünü usta sanatçı Müjdat Gezen’den aldı.

“2 MİLYAR 200 MİLYON BORÇLA DEVRALDI”

Ödülü takdim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Müjdat Gezen, Başkan Bozkurt’un çok zor bir yola çıktığını belirterek, “2 milyar 200 milyon borçla devralıyorsun. İnşallah bundan sonra yüz akıyla her şey  güzel olur” diye konuştu.

Gecede, usta oyuncu Gezen’e de “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verildi.

REKOR OYLA BAŞKAN OLDU

31 Mart yerel seçimlerine CHP’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak giren Başkan Kemal Deniz Bozkurt, % 51,55 gibi yüksek bir oyla belediye başkanı seçilmişti.  Görevi, 2 milyar 200 milyon borçla devralan Başkan Bozkurt, bu borcun 220 milyon lirasını çok kısa sürede ödedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER