SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESBİM, 6 AYDA 2 BİN 500 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ

ESBİM, 6 AYDA 2 BİN 500 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ
Bu haber 20 Haziran 2020 - 15:12 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM)pandemi sürecine rağmen 6 ayda 2 bin 500 kişiye iş buldu. Ocak-Şubat ve Haziran ayında merkeze başvuran Esenyurtlu 2 bin 500 kişiye istihdam sağlandı.

İşsizliğe çözüm bulabilmek, iş arayışı içinde olan vatandaşların istihdamını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren ESBİM, iş arayanların ve işverenleri buluşturmaya devam ediyor. Pandemi sürecine rağmen 2 buçuk aylık süre içerisinde gıda, tekstil, lojistik gibi üretim sektörlerinde 2 bin 500 kişiyeistihdamsağlayan birim, vatandaşlar ve firmalara mülakat ve işe alım süreçlerinde de yardımcı oluyor. ESBİM pandeminin etkili olduğu Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ise başvuru alamamıştı.

Çalışmalarını profesyonel ekiple yürüten ESBİM, iş başvurusu yapan adayların taleplerini;eğitim, deneyim ve talep edilen iş pozisyonu uygunluğuna göre işverenlere aktarıyor. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra adayları mülakatlara hazırlayan ESBİM, iş arayanları belediyeye ait araçlarla görüşmelere götürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER