SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EROL: “MUTLULUK ŞEHRİ BÜYÜKÇEKMECE”SADECE TABELADA YAZMAYACAK!

EROL: “MUTLULUK ŞEHRİ BÜYÜKÇEKMECE”SADECE TABELADA YAZMAYACAK!
Bu haber 12 Şubat 2024 - 10:50 'de eklendi.

Büyükçekmece Ak Partinin vefa buluşması gecesinde konuşan Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, “Mutluluk Şehri Büyükçekmece” sloganına atıfta bulunarak “Mutluluk şehri Büyükçekmece” sadece arkamızdaki tabelada yazmayacak. Biz mutluluk şehri Büyükçekmece’de mutlu insanlar yaşadığında ilgililere ispat edeceğiz. 30 yıllık saltanatı yıkacağız.” Dedi. 

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı düzenlediği vefa yemeğinde partinin kuruluşundan günümüze görev almış teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Kumburgaz Marin Princess Hotelde gerçekleşen vefa buluşmasına; Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Seda Gören Bölük, Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Büyükçekmece AK Parti İlçe başkanı Murat Çelik, İlçe eski başkanlarından; Hatice Bozdağ,  Ekrem Görçeker, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede,  İstanbul il Yönetcisi Mahmut Yusuf, Belediye meclis üyeleri, partinin kuruluşundan günümüze çeşitli kademelerde görev alan yöneticileri ile partililer katıldı.  Gecede partiye emek veren teşkilat emekçilerine plaket verilerek teşekür edildi.

“Albatros’u Siz Sattınız, Biz Geri Aldık”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program İlçe SKM birlik başkanı Mustafa Yazıcı’nın açılış konuşması ile devam etti.Gecede konuşan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik ise yaptığı konuşmasında; Büyükçekmece belediye başkanı Akgün’e göndermede bulunarak “Albatros’u siz sattınız” 2019 da kendisinin ilçe başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Çelik, Belediye Başkanı Akgün’ün 2009, 2014, 2019’da  aynı söylemleri dile getirdiğini belirterek, “Yine kalkmış diyor ki, efendim Ak Parti alırsa Büyükçeckmece inşaat yığınları haline dönecektir. Ne başkanımızın ne benim ne de idarecilerimizin öyle bir niyeti yok. Şimdi ben de belediye başkanımıza şunu soruyorum. Yeşilçam’a konu olmuş 30 bin metrekarelik alanı biz değil siz satmıştınız. Ama geri alan yine Ak Parti oldu, biz olduk. Eğer geri almasaydık orada şimdi otel dikilmiş olacaktı.

“Babama Bağışçısı Olduğu Yerde Mezar Yeri Bulamadık!”

Başkan Çelik, Güzelce’de 1984 yılında benim de ailemin bağışçısı olduğu 30 bin metrekare olan mezarlık alanı oluşturuldu. 2009’dan sonra beldeler Büyükçekmece’ye bağlandı. 15 yıl geçti. Çözülmeyen mezarlık problemi bundan 4 yıl önce ancak kazandırabildik. Ama başkan Akgün, hissedarlara bir kahvaltı verdi. Gitmedim. Çünkü benim babam bağışçısı olduğu yerde biz ona mezar yeri bulamadık. Sadece biz değil bir çok vatandaş yer bulamadı. Biz de ne yaptık. Babaannemin üzerine gömmek zorunda kaldık. Ama bugün çok büyük iş becermiş gibi sabah kahvaltısı verdi. Ne dedi bilmiyorum.”

Erol: “Mutluluk şehri Büyükçekmece”Sadece Tabelada Yazmayacak!

Vefa buluşması gecesinde konuşan Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ise Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, “Mutluluk Şehri Büyükçekmece” sloganına atıfta bulunarak “Mutluluk şehri Büyükçekmece” sadece arkamızdaki tabelada yazmayacak. Biz mutluluk şehri Büyükçekmece’de mutlu insanlar yaşadığında ilgililere ispat edeceğiz. 30 yıllık saltanatı yıkacağız.” Dedi.

Erol, Büyükçekmece’de partimiz büyük bir aile. Burada taş üstüne taş koydunuz inşallah 22 sene sonra bu salonda bulanan kardeşlerimizin çalışması, bizlerin çalışması ile ilimizin, genel merkezin, genel başkanımızın desteğiyle Büyükçekmece’yi inşallah  alacağız. Beş senedir kış uykusunda bulunan İBB’yi Sayın Murat Kurum bakanımız ile hep birlikte Ak Partili belediye haline getireceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı oludğu günden bugüne kadar   1994 yılında bu yana kesintisiz olarak İstanbul’a hizmet verdik. Bu dönem beş yıllık bir kesintiye uğradık. İstanbullu da gördü, bizlerde gördük neler olduğunu. Şu anda beş yılda İstanbul’da yapılan hiç bir yoksa müsebbibi orda.

“Ak Parti’de Vefa Sadece Bir Semt İsmi Değil”

Erol, AK Parti büyük aile Ak Parti ailesine;  tüm Coğrafyanın ihtiyacı var. Büyükçekmece’nin ihtiylacı var. İstanbul’un, Türkiye’nin var. Bakın bulunduğunuz coğrafyaya gerçekten Dünya’nın en önemil noktasında bulunuyoruz. Gerçekten çok güçlü olammız lazım. Liderimize güç vermemiz lazım. Bu nerden başlıyor? Büyükçekmece’den başlıyor. Geçtiğimiz dönem Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt’u alabiliyor olsaydık. Bu zihniyet orada oturmuyor olacaktı.  Demek ki bir yerde eksik yaptık. Eksik yaptık, eksik yaptık hepimiz. Bu eksiği kapatacağız. Biraz az çalıştık demek ki. Biraz daha gayret edeceğiz. Bu eksiği kapatacağız. Ben bunu arazide görüyorum.

“Derdimiz Koltuklarda Oturmak Değil”

Erol, Bugün Büyükçekmece’nin 24 mahallesinde eksik gördüğümüz eksikleri gidermek derdimiz. Derdimiz koltuklarda oturmak değil. Neler yapacağımızı ifade ederken şunu söylüyorum. Sadece bizim dediğimiz ile olmaz. Mahallenin kanaat önderleri, vatandaşlar bize taleplerini iletirler. En büyük projemiz budur. Ak Parti belediyelerde halk günleri var. Bu halk günlerinde vatandaşlar dertlerini anlatır. Bizde öncelik sırasına göre onları yaparız. Vatandaş ne isterse yaparız. Halk ne istedi. Kapalı otapark istedi yapacağız, Kapalı Pazar yerleri yapacağız, Kültür merkezleri yapacağız, Gençler için kütüphane yapacağız, Gençler için spor salonları tabiki yapacağız. “Mutluluk şehri Büyükçekmece” sadece arkamızdaki tabelada yazmayacak. Biz mutluluk şehri Büyükçekmece’de mutlu insanların yaşadığında ilgililere ispat edeceğiz. Çalışarak ispat edeceğiz. 24 Mahallenin tamamında tüm mahallelerde Büyükçekmece için yapacağımız her şeyi yapmak zorundayız.  Biz kazanacağıma inanıyoruz. Biz sizlere güveniyoruz. Biz Büyükçekmece’de bu seçimi Allahın izniyle sizlerin çabalarıyla yüzde yüz kazanırız. Bu salonda bulunan her bir kardeşim,  inşallah 30 yıllık saltanatı yıkan ve  Büyükçekmece’ye altın harflerle hizmeti getiren arkadaşlarımız olacaktır.

Milletvekili Seda Gören Bölük: Recep Erol Artık Belediye Başkanıdır…

Vefa Gecesi’ne gecikmeli olarak katılan İstanbul 3 Bölge Milletvekili Seda Gören Bölük ise yaptığı konuşmasında, Büyükçekmece’de seçimi almaya yaklaştıklarını belirterek ‘Adayımız Recep Erol’u artık başkan olarak görüyorum’ dedi.

Seda Gören Bölük, Küçükçekmece’de Aziz Yeniay’ın seçim çalışmasına yönelik saldırıdan dolayı geç kaldığını belirterek, “Buraya başta il başkanımız dahil bir çok arkadaşımız daha katılacaktı. Ama bildiğiniz o saldırı oldu. O nedenle Küçükçekmece’deki yapılan basın açıklamasına katıldık. Arkadaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Büyükçekmece’de seçimi almaya çok yaklaştıklarını belirten Bölük, “Adayımız Recep Erol’u artık belediye başkanı olarak görüyorum. İnşallah öyle de olacak. Kazanacağımız seçimin kahramanları, teşkilat mensupları ve mahalle başkanlarımızdır. Sizlere çok güveiniyorum. Bu başarı Ak Parti teşkilatının başarısı olacaktır. Beş yılda hep  birlikte Büyükçekmecelilerin özlediği projeleri  Büyükçekmece’ye kazandıracağız. Sizler buradaki insanları komşu ilçe Çatalca’ya götürün. Orada millet bahçesini görsünler. Diğer yapılanları görsünler. Buraya da aynı hizmetlerin geleceğini görsünler diye konuştu.

”Gözler Gürbüz ve Babayiğit’i Aradı!”

Öte yandan Ak Parti Büyükçekmece’nin düzenlediği geleneksel vefa buluşmasında, partinin kuruluşundan günümüze çeşitli kademelerde görev alan ve partiye emek veren teşkilat emekçilerine plaket verilerek teşekür edilirken, Gözler geceye katılmayan Gürbüz ve Babayiğit’i aradı. Eski ilçe başkanlıklarının yanısıra partinin 2009 belediye başkanı adayı İlker Gürbüz ile eski ilçe başkanı ve 2014 belediye başkan adayı Celal Babayiğit’in bu önemli seçim sürecinde gerçekleştirilen etkinlikte teşkilatın yanında olmamaları dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere Gürbüz ve Babayiğit aynı Zamanda önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri için Ak Partinin Büyükçekmece belediye başkan adayı adayları arasında bulunuyorlardı!

     
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER