SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EROL: “KONUŞARAK DEĞİL, ÇALIŞARAK SİYASET YAPALIM”

EROL: “KONUŞARAK DEĞİL, ÇALIŞARAK SİYASET YAPALIM”
Bu haber 19 Şubat 2026 - 14:39 'de eklendi.

Ramazan ayinin ilk sahurunda Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Rasim Yağar’ın yanı sıra yeni yönetimini ve partinin çeşitli kademelerinde görev yapan eski ve yeni teşkilat mensuplarıyla, Cumhur ittifakı MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Nesri Hacı’yı sahurda ağırlayan Ak Parti Büyükçekmece’nin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol, yeni yönetime tavsiyede bulundu.

Erol, CHP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Av. Kerim Menteşoğlu’nun da içinde bulunduğu Ak Parti Büyükçekmece yeni İlçe Yönetimine seçilenlere başarılar dilerken, “Bazıları konuşarak siyaset yapıyor. Konuşanlar daha çok dikkat çekiyorsa da biz çalışanlardan olalım”  tavsiyesiyle uyarılarda bulundu.

“Bazıları Konuşarak Siyaset Yapıyor”

Erol, Paylaşımında şu ifadeleri kullandı. Geçmişten günümüze kadar ilçesinde taş üstüne taş koyabilmek için çalışan, bu millete hizmetkar olabilmek için yarışan kardeşlerimiz her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Unutmayınız ki ; “Bazıları konuşarak siyaset yapıyor , bazıları çalışarak siyaset yapıyor.Konuşanlar daha çok dikkat çekiyor olsa da biz çalışanlardan olalım.”

  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER