SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EROL: “HER ZAMAN BÜYÜKÇEKMECE’MİZİN HİZMETİNDEYİZ”

EROL: “HER ZAMAN BÜYÜKÇEKMECE’MİZİN HİZMETİNDEYİZ”
Bu haber 02 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Cumhur ittifakının Büyükçekmece belediye başkanı adayı Recep Erol, teşekkür mesajı yayınladı. Erol; Mesajında, “Bizler, bir seçim dönemine sığmayacak kadar büyük bir aileyiz ve bu aile bağı, her zaman Büyükçekmece’mizin hizmetinde olacaktır.” Dedi.

Recep Erol, Mesajında şu ifadeleri kullanarak, Sevgili Büyükçekmece’m, değerli teşkilat mensuplarımız ve bu yolda bize oylarıyla destek veren vatandaşlarımız, Seçim sürecimiz sona erdi ve neticeler her ne kadar beklediğimiz gibi olmasa da, bu yolculukta bir arada olduğumuz için minnettarım. Göstermiş olduğunuz destek, özveri ve inanç için her birinize teşekkür ediyorum.

Bu süreçte, gece gündüz demeden, yanımda olan ve mücadelemizi sahiplenen teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, çalışma arkadaşlarıma ve Büyükçekmece’mizin geleceği için bize güvenip oyunu veren vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.

Sizlerin emeği ve desteği, bu yolculuğumuzun en değerli yanı. Unutmayalım ki seçimler, demokrasimizin bir parçasıdır ve önemli olan, Büyükçekmece’miz için en iyisini arzulamak ve bu uğurda birlikte çalışmaktır. Bizler, bir seçim dönemine sığmayacak kadar büyük bir aileyiz ve bu aile bağı, her zaman Büyükçekmece’mizin hizmetinde olacaktır.

Seçim sürecinde gösterdiğiniz birlik, beraberlik ve güçlü duruşunuz için tekrar teşekkür ederim. Gelecekte de Büyükçekmece’mizin yararına olacak her türlü çalışmada birlikte olmayı diliyorum.Sevgi ve saygılarımla,

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER