SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EROL: ÇANAKKALE ECDADIMIZIN YAZDIĞI BÜYÜK BİR DESTANDIR…

EROL: ÇANAKKALE ECDADIMIZIN YAZDIĞI BÜYÜK BİR DESTANDIR…
Bu haber 16 Mart 2022 - 11:10 'de eklendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükçekmece’nin ve bölgemizin siyaset ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol,  “Çanakkale Anadolu’daki Türk varlığına ve mukaddes değerlerimize hasım olanlara karşı ecdadımızın yazdığı büyük bir destandır.” dedi.

“Tarih Türk’e karşı kalkan ellerin hüsrana uğradığı ibretlik sahnelerle doludur”

Zaferin 107. yılında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Erol; Çanakkale ruhu, milletimizin ecdadından devraldığı bağımsızlık ülküsünü gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde temsil edeceği kutsal bir değerdir.

Tarih Türk’e karşı  kalkan ellerin hüsrana uğradığı nice ibretlik sahnelerle doludur dedi. Erol, Bugün o ecdadın torunları başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkarmak için azim ve inançla çalışmaktadır. Bugünkü varlığımızı ve bağımsızlığımızı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda yurdunu savunmak için şehit olanlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Millet olarak imkânsızlıklar içindeyken bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de işte bu ruhtur, bu inançtır. Bu yüzden Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümünü kutluyor, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER