SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EROL: 15 TEMMUZ’ DA DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BİR DİRENİŞE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ…

EROL: 15 TEMMUZ’ DA DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BİR DİRENİŞE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ…
Bu haber 14 Temmuz 2022 - 10:55 'de eklendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükçekmece siyaset ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol, Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer taraftan da dünyada eşine az rastlanır bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz dedi.

Tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin gerisinde fedakârlık ve cesaret vardır…

Erol, Şüphesiz bedel ödemeden hiçbir başarı elde edilmez. Tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin gerisinde fedakârlık, azim, dirayet ve cesaret vardır. 15 Temmuz zaferimiz büyük bir fedakârlığın eseridir. Bu zafer, milletimizin direnişi yanında o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER