SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ERHAN GÜZEL’E ÇANAKÇA’DA YOĞUN İLGİ

ERHAN GÜZEL’E ÇANAKÇA’DA YOĞUN İLGİ
Bu haber 17 Mart 2024 - 12:00 'de eklendi.

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel  Çanakça’da yoğun ilgiyle karşılandı. Güzel, sahuru da Çanakçalı gençlerle yaptı.Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Başak ve Çanakça mahallelerinde vatandaşlarla buluştu 

Burada konuşan Güzel:“İlçemizin üretimini canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık. Başarmanın yarısının inanmak olduğunu düşünüyor,Çatalcamızın tarihine “en çalışkan belediye yönetimi” olarak geçmek istiyoruz. ÇatalcaSenin diyerek projelerimizle Çatalcamızın bugününü değil yarınını da kaliteli kılacağız.Göreve geldiğimizde, tüm hemşehrilerimiz ve şoförlerimizin toplu ulaşıma dair en büyüksıkıntısı olan çoklu durak sistemini kaldıracak, ilçemize tüm seferlerin başlangıcının tekbir yerden yapıldığı minibüs terminalini kazandıracağız. İmar sorununu yapacağımızrevizelerle düzenleyeceğiz. 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu veyol arkadaşları, ilçemizde altyapıdan, sosyal konulara, tarımsal üretimden doğalgazailçemizin kangren olmuş sorunlarına çözüm sağladı. Biz de Çatalca’ya hizmette tam yolileri diyerek ilçe belediyesi olarak iki kurum arasında iş birliğini sağlayacak,hemşehrilerimizin ve Çatalcamızın huzurlu günlere kavuşmasını sağlayacağız.”
CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, Çanakça’da sahur davetine katıldı. Güzel,“Misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize teşekkür ederim. 11 aydan kutluRamazan ayında, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.” sözlerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER