SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ERGÜNE AİLESİNDEN RECEP EROL’A BÜYÜK DESTEK…

ERGÜNE AİLESİNDEN RECEP EROL’A BÜYÜK DESTEK…
Bu haber 15 Mart 2024 - 11:27 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin tanınmış ailelerinden Ergüne Ailesi, önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Partinin adayı Recep Erol’u destekleyeceklerini açıkladılar.Büyükçekmece ilçenin tanınmış yerli ailelerinden Ergüne ailesinin fertleri “aile birliği” iftar sofrasında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler. 

Büyükçekmece Mimarsinan E-5 üzerinde bulunan Gerdan Et Restorantta gerçekleşen ve Cumhur ittifakı Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol’un projelerini tanıttığı iftarda Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Nesri Hacı ,Ergüne ailesinin önde gelen isimlerinden Eski Çakmaklı Mahalle Muhtarı Nurettin Ergüne, eski Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Erdoğan Ergüne ile aile fertlerinin yoğun bir katılım gösterdiği iftarda aile adına konuşma yapan Doğan Ergüne, Ergüne ailesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece’de Ak Partinin belediye başkan adayı Recep Erol’u destekleyeceklerini söyledi. Ergüne’nin açıklamasına aile fertleride yoğun ve coşkulu alkışlarıyla destek verdi.

“Büyükçekmece 30 Yıldır İhmal Edilmiş”

Ergüne ailesinin kendisine destek amaçlı düzenlediği “Aile birliği” iftar programında Büyükçekmece için planladığı projelerini katılımcılara tanıtma imkanı bulan ve Büyükçekmece bizim evimiz ifadesini kullanan Erol, “24 mahallesi ile Büyükçekmece hepimizin doğduğu, büyüdüğü, aşını kazandığı yer. Büyükçekmece’de birçok eksikler var. Eğitimden sağlığa, sağlıktan kültüre. Kültürden sosyal donatı alanlarına ve altyapıya kadar Büyükçekmecemiz için çok fazla projemiz var. 30 yıldır ihmal edilmiş, 30 yıldır gözden uzak durmuş belli mahallelerimiz var. Bunlara daha fazla hizmet etmemiz gerekiyor. 1 Nisan’dan sonra Büyükçekmece yeni bir değişime, yeni bir gelişime, yeni bir dönüşüme kavuşacak. Bunları yaparken Büyükçekmece halkının tüm taleplerini yerine getirmeye, gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Öncelikle sorunları tespit edeceğiz. Daha sonra bunu teşhis edip, en son tedavi edeceğiz” diye konuştu.

Ergüne ailesinin “Aile birliği” iftar programı birlik beraberlik içinde gerçekleşirken, iftar programına davetli olan Büyükçekmece ilçe kaymamı Ali İkram Tuna ise başka bir programda olduğu için iftar sonrası davete katılma imkanı bularak çay sohbetinde Erol ve Ergüne ailesinin ileri gelen bireyleriyle bir araya geldi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER