SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Emre Belözoğlu resmen Fenerbahçe’de -Emre Belözoğlu:’Yuvama geri döndüm’

Emre Belözoğlu resmen Fenerbahçe’de -Emre Belözoğlu:’Yuvama geri döndüm’
Bu haber 02 Temmuz 2019 - 13:32 'de eklendi.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun ilk sözleri ‘Yuvama geri döndüm’ oldu. Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Başakşehir’le yollarını ayırıp sarı lacivertliler ile anlaşan Emre Belözoğlu sağlık kontrolünden geçirildi.

Tecrübeli futbolcu, Comolli’nin yer aldığı imza töreniyle kendisini yeniden sarı lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. Belözoğlu’nun ilk sözleri ‘Yuvama geri döndüm’ oldu.

BAŞAKŞEHİR’E VEDA VE FENERBAHÇE’YE DÖNÜŞ SÖZLERİ

Sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, 2015-2016 sezonundan itibaren 4 yıl forma giydiği Medipol Başakşehir’e veda etti.

Tecrübeli futbolcu, AA’ya yazılı olarak yaptığı açıklamada, “Beş sezondur Spor Toto Süper Lig’de başarılarla yer alan, dört yıldır bünyesinde bulunduğum, 30 Haziran tarihinde sözleşmemin sona erdiği Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile yollarımız ayrılıyor. Futbolun bilimsel yönünü geliştiren bu örnek sistemin içerisinde yer almak, buraya katkı sağlamış olmak bana hem gurur ve mutluluk verdi hem de aktif oyunculuk kariyerimin son dönemlerinde önemli deneyimler ve değerler sağladı.” ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir’in kısa sürede önemli başarılara imza attığının altını çizen Emre, “Ligde yer aldığımız hemen her sene, içerisinde bulunduğumuz yarışma ortamında endişe ve kaygı duygusundan çok sevgi ortamının daha baskın, sayıca az ama nitelik bakımından büyük bir aile olduk. Medipol Başakşehir henüz şampiyon olamasa da mükemmel bir hikayeye imza attı ve atmaya da devam edecektir. Nitekim bugünkü A Milli Takım’da yer alan değerli takım arkadaşlarım bu hikayenin en güncel göstergelerinden sadece birisi. Bu güzide kulüpte kaldığım 4 sezonda, semt de Medipol Başakşehir Futbol Kulübüne olan aidiyet duygusunu üzerine koyarak arttırdı.” şeklinde görüş belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER