SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Emre Belözoğlu, Arda Turan…Başakşehir’de Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmesi! 

Emre Belözoğlu, Arda Turan…Başakşehir’de Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmesi! 
Bu haber 18 Mayıs 2019 - 14:46 'de eklendi.

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak ‘şampiyonluk maçı’ öncesinde Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın durumu merak konusu oldu. Hafta başından bu yana takımla çalışmalara katılmayan Emre Belözoğlu, Galatasaray’a karşı sahada olacak mı? İşte son bilgiler…

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir, şampiyonluk yolundaki kritik maçta yarın Galatasaray’a konuk olacak.

Kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı mücadele Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

EMRE BELÖZOĞLU’NUN DURUMU 

Medipol Başakşehir’de bu karşılaşma öncesinde tedavisi süren kaptan Emre Belözoğlu’nun durumu belirsizliğini koruyor.İstanbul ekibinin, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 yendiği mücadelede sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Emre’nin sol uyluk arka adalesinde orta derece kanama tespit edilmişti.Yoğun bir tedavi programı uygulanan deneyimli futbolcunun maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

 ARDA, EPUREANU VE DEMBA BA YOK

Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı süren 3 oyuncu bu mücadelede forma giyemeyecek.Moldovalı stoper Alexandru Epureanu, Senegalli golcü Demba Ba ve Arda Turan bu karşılaşmada görev alamayacak.

AVERAJ ÜSTÜNLÜĞÜ GALATASARAY’DA

Zorlu mücadele öncesinde 66 puana sahip iki takımdan Galatasaray gol averajındaki üstünlüğü ile Medipol Başakşehir’in önünde yer alıyor.Galatasaray ile Medipol Başakşehir’in ligin ilk yarısında Başakşehir’de yaptığı maç 1-1 sona ermişti. Şampiyonluk yolunda genel averajdan önce ikili averajın önemli olması sebebiyle bu maçta kazanan takım 3 puan öne geçecek ve ligin bitimine 1 hafta kala zirveyi garantileyecek.Karşılaşmanın berabere sona ermesi halinde ise son haftada da puan eşitliğinin bozulmaması durumunda genel averaja bakılacak. Genel averajda bu maç öncesinde Galatasaray 8 gollük üstünlüğe sahip.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER