SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EKONOMİK KRİZ MÜBADELE DERNEĞİNİN KAPISINA KİLİT VURDURDU!

EKONOMİK KRİZ MÜBADELE DERNEĞİNİN KAPISINA KİLİT VURDURDU!
Bu haber 28 Haziran 2024 - 11:15 'de eklendi.

Bölgemizin önde gelen aktif  STK Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden biri olarak dikkat çeken  Büyük Mübadele Derneği  Çatalca Şubesinin artan dernek binası kirasını ve diğer giderlerini ödeyemediği için kapattı.

 “Artan Kira Giderleri!” 
 Durumu Dernek üyelerine ve kamuoyuna üzüntülerini belirterek bildiren dernek başkanı Sabit Semiz, 14/01/2017 yılından bu yana aktif olan Büyük Mübadele Derneği Temsilciliğimiz artan kira giderleri ve dernek gelirlerimizin yetersiz kalması sebebiyle gün itibariyle Çatalca temsilciliğimizin kapatıldığını tüm üyelerimizin bilgisine üzülerek bildirmek zorundayız. Bundan sonraki faaliyetlerimiz başta Mimarsinan Merkez, Silivri ve Kumburgaz temsilciliklerimiz üzerinden devam edecek olup bu gerçekleşen kapatılma kararından dolayı üzüntümüzü tüm üyelerimizle paylaşmak isteriz ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı