SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DÜNYA PİLATES HAFTASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI

DÜNYA PİLATES HAFTASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI
Bu haber 08 Mayıs 2024 - 11:15 'de eklendi.

Büyükçekmece’de Dünya Pilates Haftası kapsamında gerçekleştirilen pilates etkinliği renkli gösterilere sahne oldu.

Belediye Kent Meydanı’nda Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nin uzman eğitmenleri ve antrenörleri öncülüğünde gerçekleşen pilates etkinliğine katılım çok yoğun oldu.

Etkinlikler gün boyu sürdü

Dünya Pilates Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler gün boyu sürdü. Erkeklerin de ilgi gösterdiği etkinliğe katılan yüzlerce Büyükçekmeceli hem sağlık için hem de düzenli spor alışkanlığı kazanmak için pilates yaptıklarını belirterek, pilates sayesinde sağlık sorunlarından da kurtulduklarını söylediler.  Büyükçekmece Kent Meydanı’nda renkli ve coşkulu gösterilere sahne olan etkinliğe katılanlara teşekkür eden Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, eğitmenlere de Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına çiçek takdim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER